Importanţa preţului


În mod curent preţul este elementul determinant pentru alegerea unui produs, dar oare softul legislativ cu preţul cel mai mic este şi cel mai bun, sau măcar bun?


Din considerente de preţ mulţi din potenţialii clienţi la achiziţia unui soft legislativ ignoră principiul cheie privind achiziţiile: raportul Calitate/Preţ


Toate programele legislative asigură găsirea unui act. Alegerea softului legislativ cu preţul cel mai mic a condus la promovarea pseudoinformării. Limitarea la cunoaşterea unor acte, fără a mai şti numeroase alte informaţii necesare în legătură cu acestea, aduce în mod cert prejudicii avocatului sau consilierului juridic care are de pregătit un proces.


Schimbarea codurilor accentuează aceste condiţii critice privind pregătirea pentru instanţă.

Timpul consumat pentru găsirea elementelor informale necesare pentru pregătirea unui dosar aflat pe rol la instanţă este de minim trei ori mai mare în cazul utilizării unui soft legislativ empiric, care nu vă prezintă în detaliu conexiunile actului respectiv cu alte acte sau jurisprudenţa în materie direct pe articolele actului respectiv. Dacă ar fi să mai adăugăm lipsa oricărei garanţii pentru forma actualizată a actelor, care este oferită mai târziu, eventual după ce este preluată din programele legislative profesioniste, aveţi suficiente argumente ca să analizaţi mai atent decizia legată de achiziţie.

A prefera un program legislativ profesionist nu este un lux ci o necesitate. Dacă facem o analiză de preţ corectă pentru preţul abonamentului lunar după criteriile următoare


- pentru aceleaşi module oferite

- instalare pe acelaşi număr de calculatoare


diferenţa de preţ între abonamentul la un produs cu oferta minimă, dar sigur fără informaţiile şi garanţiile menţionate şi unul care se respectă, este o sumă modică (la nivelul unui an maxim 250 – 300 lei, care pentru cineva care are un cabinet de avocatură, birou notarial sau o societate comercială, nu merită a fi luată în considerare, nu merită riscurile care vi le asumaţi prin soluţia mai ieftină).


EUROLEX este un soft legislativ profesionist, care se impune prin multitudinea informaţiilor oferite operativ şi direct pe articolele actului găsit, informaţii esenţiale pentru o cât mai bună fundamentare a materialelor juridice de realizat pentru instanţă sau a deciziilor pe care le luaţi.