Prezentare generală


Pentru orice avocat, consilier juridic, economist, inginer sau persoană cu altă pregătire dar interesată de cunoaşterea şi aplicarea legislaţiei naţionale sau comunitare, vom căuta să îi prezentăm argumentele pentru care merită să treacă la utilizarea programului (softului) legislativ EUROLEX. Deoarece dorim să vă formaţi o imagine completă asupra produsului şi a avantajelor sale vă invităm să solicitaţi utilizarea GRATUITĂ a acestuia pentru o perioadă de o săptămână la adresa office@eurolex.ro menţionând domeniul dumneavoastră de interes.

Aparent toate ofertele de programe legislative sunt identice, dar oare chiar realizează ceea ce spun?

Clienţii noştri au sintetizat colaborarea cu noi în cel mai frumos logo posibil:

Profesionalism, Pasiune, Cel mai bun parteneriat!


Dovada cea mai concludentă a profesionalismului şi a garanţiei pentru informaţia furnizată rezultă şi din lista clienţilor noştri fapt ce constituie o imensă GARANŢIE pentru informaţia furnizată şi pentru dumneavoastră.


Produsul este actualizat de minim două ori pe zi, funcţie de numărul şi importanţa actelor apărute, iar în cazul apariţiei modificărilor, beneficiaţi de forma actualizată a actului modificat în 24 – 48 de ore.


Eurolex este softul legislativ care vă permite accesul direct şi facil la cele mai complete şi corecte baze de date care cuprind legislaţia naţională şi comunitară existente pe piaţa românească. Softul legislativ EUROLEX are următoarele module:

- legislaţie & jurisprudenţă naţională

- legislaţie & jurisprudenţă comunitară

- noile coduri

Primele două module au structuri şi modalităţi de prezentare identice, fapt care face să nu aveţi probleme de adaptare şi sunt integrate la un nivel maxim, trecerea dintr-un modul în altul putându-se realiza fără părăsirea sau lansarea unui nou program.

Modulul dedicat noilor coduri este prezentat separat, dar el transpune informaţiile din cele două module sub forma cea mai completă de agregare a tuturor informaţiilor juridice prezente în modulul naţional şi comunitar, la care se adaugă informaţii şi comentarii de specialitate de ultimă oră


Lucrul cel mai important la EUROLEX este faptul că toată informaţia necesară oricărui utilizator este centrată pe act şi respectiv pe articolul din textul actului.

Acest concept unic permite utilizatorului, oricare ar fi el, regăsirea tuturor informaţiilor în legătură cu actul pe care este poziţionat fără a mai fi necesară executarea altor prelucrări. Cum a fost posibil acest lucru? Prin crearea unei interfeţe speciale pentru orice act care oferă direct toate răspunsurile posibile în legătură cu acesta, fără operaţiuni suplimentare.

Utilizând EUROLEX numai aşa vezi cât timp ai pierdut folosind alt produs, dar mai ales cât de exacte şi precise sunt rezultatele pe care le furnizează şi ai informaţia „la zi” fără nimic special din partea ta.

Comparativ cu alte produse, produsul legislativ EUROLEX prezintă o serie de premiere privind:

  • utilizarea cuprinsului oricărui act atât pentru orientare rapidă în text, dar şi pentru informaţii relative la articolul pe care sunteţi poziţionat (modificări, speţe, aplicare, comentarii)
  • informaţiile obţinute, fără prelucrări, direct pe act – armonizare şi legături cu acte comunitare obligatoriu de respectat, derogări, R.I.L., hotărâri CEDO, decizii ale C.C., menţiuni de aplicare, forma de aplicare azi sau la orice dată etc.
  • lista actelor modificate, abrogate sau care intră în vigoare într-o perioadă pe care o alegeţi
  • comportarea ca un instrument de fineţe pentru a analiza modificările şi corelaţiile dintre acte
  • puternicul motor de căutare a expresiilor (economice, juridice) în textele tuturor actelor, folosind nuanţele fiecărui cuvânt din expresie, cuvintele fiind alăturate sau nu, dar păstrând semnificaţia dată de emitent, deoarece nu puteţi anticipa exprimarea acestuia în text.


Achiziţia modulului de legislaţie & jurisprudenţă comunitară vă oferă posibilitatea accesării componentei de Fiscalitate europeană, cu informaţii deosebit de interesante din sistemul fiscal a peste 25 de state europene


Nu în ultimul rând este vorba de raportul preţ/calitate, care este un element demn de luat în calcul dacă vă doriţi un soft legislativ profesionist şi nu unul empiric, care vă oferă un act şi mai mult nimic, trebuind să faceţi alte prelucrări pentru a găsi conexiuni cu alte acte, naţionale şi comunitare, jurisprudenţă naţională sau comunitară.

Preţuiţi la adevărata valoare timpul dumneavoastră care îşi găseşte reflectarea la minim de zece ori în diferenţa de preţ a abonamentului pentru softul legislativ.


Prezentarea fiecărui modul, argumentele forte şi exemplele pe care aveţi posibilitatea să le vedeţi conturează un tablou complet asupra produsului şi a avantajelor pe care le oferă programul (softul) legislativ EUROLEX oricărui utilizator preocupat de o reprezentare profesionistă a activităţii sale