Informaţii directe


Vom alege câteva acte de interes şi vom prezenta toate informaţiile pe care le obţineţi direct folosind programul legislativ EUROLEX.


1. Sistematizarea deciziilor principalelor instanțe pe materii.Este o organizare, care până în luna noiembrie 2023, care nu o veți găsi în alte softuri legislative. Exemple:2. Căutarea expresiilor în DB cu jurisprudență.


Am prezentat fereastra filtrelor de căutare și o vom prezenta acum utilizată în cazul căutării unei expresii în textele spețelor (acest criteriu se poate combina cu celelalte 6 care sunt la dispozitie).


Notă. Dacă lăsam cursorul privitor la distanța dintre cuvinte (cursor situat deasupra listei de cuvinte/expresii) complet la stânga, (impunem ca să avem cuvintele alăturate sau cel mult despărțite de un cuvânt) atunci obținem lista:Notă. Se remarcă marcarea cuvintelor întextul actului din listă acolo unde au apărut în text


Și exemplele pot continua. Suntem siguri că după prezentarea acestora pe siteul nostru și concurența va prelua această idee.


Acesta este un criteriu care detașează EUROLEX de programe legislative similare, deoarece prezintă numeroase nuanțe în selectarea unei problematici de interes din practica instanțelor naționale și europene.